Otto's Musikskole

Begynder eller øvet?
Lær at spille ved otto’s musikskole i hobro

Velkommen til ottos' musikskole

Hvad koster det?

Undervisningen ved Otto’s Musikskole er
solo-undervisning af 25 min. varighed

25 min. soloundervisning koster kr. 150,-

Der er løbende tilmelding til undervisning hele sæsonen.
Ligeledes er der kun 5 lektioners opsigelse.

MINUMUMS BINDINGSPERIODE 5 LEKTIONER

Hvilket instrument?

Hos Otto’s Musikskole tilbyder vi undervisning i:

 • Klaver
 • Guitar
 • Elguitar
 • Basguitar
 • Trommer
 • Keyboard
 • Orgel
 • Harmonika
 • Samspil
 • Klassisk Sang
 • Rytmisk Sang
 • Kirkeorgel

Du finder os her

Otto’s Musikskole finder du i samme bygning som Otto’s Musik. Undervisningen forgår i lokalerne ovenpå, bortset fra trommeundervisninger som foregår i kælderen 

Soloundervisning

Lektion af 25 minutter
kr. 150 Pr. Lektion
 • Udfyld vores tilmedingsblanket
 • Vi vender tilbage med et tidsforslag til dig
 • Minimum 5 lektioners binding
Popular

Undervisere i Otto's Musikskole

Kim Bernt Jensen
Musikskoleleder - Trommer

Kim Bernt Jensen

Jeg har spillet siden jeg var 12 år, hvor jeg startede på el-orgel. Siden kom guitar og trommer til. I skoletiden spillede jeg i forskellige orkestre sideløbende med at musikken til private fester blev passet. Kom i lære i musikforretningen i 1979 – har undervist i skolen, været kapelmester i Ambu-revyen og Huddibras – spiller stadig lidt som “suppe-steg-is-musiker”. Er pianist i bigbandet fra Hadsund BIGBANDEN, og er også kirkemusiker/organist i Gislum, Haubro og Vognsild kirker.

 

 

 

Elsebeth Rasmussen
Keyboard - Klaver - Harmonika

Elsebeth Rasmussen

Begyndte at spille klaver som 6 årig og fik i 10 år klaverundervisning hos Lydia Toft, Hobro.
Begyndte i 1979 at spille orgel i OTTOs Musikskole og sidenhen er det blevet til endnu 4 års klaver og teori undervisning, samt harmonika, blokfløjte og bas.
Har undervist i OTTOs Musikskole i orgel & keyboard siden 1982 og undeviser nu også i klaver & harmonika. 

Claus Tanderup
Guitar - Bas - Ukulele - Sammenspil

Claus Tanderup

Lystigt er det gået, siden han samlede spaden op som 8-årig og fyrede den af i starten i ungdomsklub, til skoleballer, senere noget mere seriøst i diverse bands og sammenhænge, indtil han nu som prof. kan se tilbage på noget, der ligner 3.500 arrangementer gennem tiden; alt fra koncerter over halballer til “syng med og bliv glad” -lignende jobs. Claus bliver i dag også flittigt brugt som studiemusiker. Et helt andet spor i karrieren er, at han laver og indspiller musik til film. Inspirationen er kommet fra folk som Mark Knopfler, Ry Cooder, George Harrison, Eddie Van Halen, John Farrar, Jimi Hendrix.

Guitar - Bas - mandolin - ukulele

Mikkel Andersen

Mit navn er Mikkel og jeg er 27 år gammel. Jeg blev bachelor fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg i 2015, og i sommeren 2017 færdiggjorde jeg min kandidatuddannelse samme sted. Jeg ser mig selv som en Blues/ Rock/ Folk guitarist, da det er disse genrer jeg har beskæftiget mig mest med, men jeg er åben over for det meste. I de mange år jeg har spillet guitar, har jeg altid interesseret mig lige meget for både akustisk og elektrisk guitar, og jeg har derfor stor erfaring med begge. F.eks. studerede jeg ”fingerpicking” og ”slideguitar” ved hhv. HP. Lange og Olav Paulsen sideløbende med min bachelor på konservatoriet. Jeg har igennem tiden spillet i flere forskellige bands, men er til dagligt aktiv i Upstate Collective samt min akustiske trio, The Mood Killers, hvor jeg også spiller mandolin. Jeg komponerer og skriver også musik selv, både alene og som co-writer med sangerinde, Katrine Schmidt, som lige har udgivet EP. “

Lene Rolighed
Klaver - kirke & klassisk orgel

Lene Rolighed

Begyndte at spille orgel som 7 årig og fik i 5 år orgel undervisning hos Asta Andersen, Simested. Spillede i 5 år i Grynderup koret. Fungerede som organistafløser fra 1990, ved flere forskellige kirker. Afsluttede Elementær organist uddannelse i 1992 og har siden da været fastansat ved Øls-Hørby-Døstrup kirker.Lene bestod i 1996 den præliminære organistuddannelse. Har siden 1994 været tilknyttet Snæbum børneteater, som musik/sang instruktør.
Har undervist i OTTOs Musikskole i klaver siden 1998.

Louise Trabjerg
Solo Sang

Louise Trabjerg

Jeg har sunget altid – på det mere seriøse plan har jeg sunget siden 2007 – i kor, som solist, i big bands, som “hyggeskaber” til fester og på restauranter, og til koncerter med forskellige jazz-bands. Jeg har undervist og dirigeret i Mariagerfjord Gospel siden 2014 og har undervist i solosang de sidste 3 år. Jeg tror på at stemmen er et instrument vi alle kan lære at bruge. Og jeg oplever igen og igen at udviklingen og frigørelsen af stemmen også udvikler og frigør dig som person.
Jeg underviser til dels ud fra Cathrine Sadolins principper med afsæt i egen erfaring og dine ambitioner og læringsbehov.