Otto's Musikskole

Begynder eller øvet?
Lær at spille ved otto’s musikskole i hobro

Velkommen til ottos' musikskole

Hvad koster det?

Undervisningen ved Otto’s Musikskole er
solo-undervisning af 25 min. varighed

25 min. soloundervisning koster kr. 150,-

Der er løbende tilmelding til undervisning hele sæsonen.
Ligeledes er der kun 5 lektioners opsigelse.

MINUMUMS BINDINGSPERIODE 5 LEKTIONER

Hvilket instrument?

Hos Otto’s Musikskole tilbyder vi undervisning i:

 • Klaver
 • Guitar
 • Elguitar
 • Basguitar
 • Trommer
 • Keyboard
 • Orgel
 • Harmonika
 • Samspil
 • Klassisk Sang
 • Rytmisk Sang
 • Kirkeorgel

Du finder os her

Otto’s Musikskole finder du i samme bygning som Otto’s Musik. Undervisningen forgår i lokalerne ovenpå, bortset fra trommeundervisninger som foregår i kælderen 

Soloundervisning

Lektion af 25 minutter
kr. 150 Pr. Lektion
 • Udfyld vores tilmedingsblanket
 • Vi vender tilbage med et tidsforslag til dig
 • Minimum 5 lektioners binding
Popular

Undervisere i Otto's Musikskole

Kim Bernt Jensen
Musikskoleleder - Trommer

Kim Bernt Jensen

Jeg har spillet siden jeg var 12 år, hvor jeg startede på el-orgel. Siden kom guitar og trommer til. I skoletiden spillede jeg i forskellige orkestre sideløbende med at musikken til private fester blev passet. Kom i lære i musikforretningen i 1979 – har undervist i skolen, været kapelmester i Ambu-revyen og Huddibras – spiller stadig lidt som “suppe-steg-is-musiker”. Er pianist i bigbandet fra Hadsund BIGBANDEN, og er også kirkemusiker/organist i Gislum, Haubro og Vognsild kirker.

 

 

 

Elsebeth Rasmussen
Keyboard - Klaver - Harmonika

Elsebeth Rasmussen

Begyndte at spille klaver som 6 årig og fik i 10 år klaverundervisning hos Lydia Toft, Hobro.
Begyndte i 1979 at spille orgel i OTTOs Musikskole og sidenhen er det blevet til endnu 4 års klaver og teori undervisning, samt harmonika, blokfløjte og bas.
Har undervist i OTTOs Musikskole i orgel & keyboard siden 1982 og undeviser nu også i klaver & harmonika. 

Claus Tanderup
Guitar - Bas - Ukulele - Sammenspil

Claus Tanderup

Claus Tanderup underviser i guitar og bas + samspil. Har været tilknyttet musikskolen siden 2013. Du kommer som begynder, let øvet eller mere øvet, eller måske trænger du til at få pudset dine evner af. Undervisningen er “learning by doing” mere end teori. Der arbejdes med akkorder, fingerspil, øvelser i solospil med videre. Alt med udgangspunkt i dit niveau. Claus er selv udøvende musiker, både som solist og i band. Har desuden leveret musik til en del film, mest historiske og naturfilm. Medvirker som studiemusiker på mange produktioner.

Guitar - Bas - mandolin - ukulele

Mikkel Andersen

Mit navn er Mikkel Andersen, og jeg er uddannet guitarist fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg (Bachelor 2015, Kandidat 2017).
Jeg har spillet guitar i næsten 20år, og været aktiv musiker i mere end 10år. Jeg har primært beskæftiget mig med genrer som Rock, Blues og Folk/Roots, men er åben over for det meste.
I mit virke som guitarist har jeg arbejdet lige meget med både den elektriske og akustiske guitar, og har derfor stor erfaring med begge. Som en del af min uddannelse på konservatoriet modtog jeg f.eks undervisning i ”fingerpicking” og ”slideguitar” hos H.P Lange.
Jeg bestræber mig altid på at skabe en hyggelig og afslappet stemning i min undervisning, og vi tager udgangspunkt i dig, dit niveau og dine ønsker. Jeg har desuden stor erfaring med sangskrivning; udover at skrive kandidatprojekt om sangskrivning og komposition, har jeg bl.a. spillet på Tønder Festival, Skagen Festival, Strib Vinterfestival m.fl. med egne numre. Så går du og har en sangskriver gemt inden i, vil jeg også kunne komme med gode ideer og sparing.

Lene Rolighed
Klaver - kirke & klassisk orgel

Lene Rolighed

Jeg har været tilknyttet Otto’s Musikskole siden 1998 og underviser i klassisk klaver og kirkeorgel. Jeg er uddannet Præliminær Organist fra Vestervig Kirkemusikskole og arbejder som Organist ved Øls, Hørby og Døstrup Kirker. Det indebærer også arbejde med Kirkekor og Minikonfirmander. Jeg er at finde i Otto’s Musikskole om mandagen.

Louise Trabjerg
Solo Sang

Louise Trabjerg

Jeg har sunget altid – på det mere seriøse plan har jeg sunget siden 2007 – i kor, som solist, i big bands, som “hyggeskaber” til fester og på restauranter, og til koncerter med forskellige jazz-bands. Jeg har undervist og dirigeret i Mariagerfjord Gospel siden 2014 og har undervist i solosang de sidste 3 år. Jeg tror på at stemmen er et instrument vi alle kan lære at bruge. Og jeg oplever igen og igen at udviklingen og frigørelsen af stemmen også udvikler og frigør dig som person.
Jeg underviser til dels ud fra Cathrine Sadolins principper med afsæt i egen erfaring og dine ambitioner og læringsbehov.